(Trance)Healing


Ik ben een healer/ medium lichtwerker en geeft energetische trancehealings.

Tijdens de healing ben ik licht in trance. Trance is een diep ontspannen staat waarin ik informatie over je waarneem via de spirituele wereld. Tijdens een trancehealing
komen onderliggende oorzaken naar boven van je probleem, oude gewoontes, fysieke pijnen en denkbeelden waar je al jarenlang aan gewend bent geweest.

Healing:
Maakt de kern van een probleem duidelijk.
Het kan gebeuren dat je inzicht mag ontvangen waar en wanneer het  probleem is ontstaan.
Ondersteund de verwerking van trauma’s zowel fysiek als emotioneel, deze worden in de behandeling door de cliënt verwerkt
Creëert zelfinzicht en zelfvertrouwen
Geeft informatie zonder oordeel
Stimuleert je eigen wens om te veranderen
Geeft meer energie en ruimte in uw lichaam en geest.

Ik hoop dat ik u hiermee een plezier kan doen en zie uw reactie graag tegemoet.

Mary van der Sluis
info@maryvandersluis.com

Healingbehandeling


In een healing word je op meerdere niveaus behandeld.
Een healing sessie start met een gesprek waarin we samen gaan kijken wat het probleem is en waar je aan wilt werken.
Problemen die met healing behandeld kunnen worden kunnen zowel lichamelijk als psychologisch-emotioneel van aard zijn.
Zo variëren de klachten waar mensen mee komen van pijnklachten en ontstekingen tot problemen met zelfvertrouwen, verdriet, spanningen, enzovoort.

Vaak gaan emotionele en lichamelijke klachten samen, ze worden dan beiden in een healingsessie behandeld door de healing zelf en een kort gesprek. 

Het aantal healings wat aangeraden wordt is uiteraard afhankelijk van de aard van je probleem en je eigen wensen.
Het gemiddelde aantal ligt tussen de 2 en de 8.Een healing als aanvulling op de reguliere gezondheidszorg

Welke cliënten komen om hulp bij een healer? Meestal cliënten met duidelijke of minder duidelijke klachten die geen fysieke oorzaken lijken te hebben. Vaak heeft een bezoek aan de arts geen duidelijkheid gebracht of is de boodschap: ' het zit tussen de oren '. En dat kan ook heel goed het geval zijn maar wat moet je er dan mee?
Naast deze 'psychosomatische' klachten zijn overige klachten waarbij mensen baat kunnen hebben bij healingbehandelingen  bijvoorbeeld ontstekingen, verstuikingen, pijnklachten, enz.
Healingbehandelingen kunnen de genezing van het lichaam bevorderen, aanvullend op een reguliere behandeling.
Overigens zal ik bij medische klachten altijd eerst doorverwijzen naar de huisarts.De eerste behandeling


Tijdens een eerste gesprek met de healer worden de fysieke en psychische problemen besproken en aan de hand daarvan de wijze van behandelen. De healing zelf is het belangrijkste onderdeel van de behandeling. De cliënt voelt zich na de eerste healing meestal al beter. Vaak geeft men aan na een healing beter te slapen en zich over het geheel genomen beter te voelen. Na een aantal behandelingen  geven de meeste cliënten aan dat ze meer greep op hun leven krijgen en positiever met de problemen om kunnen gaan en de klachten verminderen zo niet verdwijnen.Wat gebeurt er tijdens een healing?

Bij een healing ligt de cliënt in het algemeen op de behandeltafel. Bij de behandeling wordt allereerst de energie van de persoon weer in balans gebracht. Dit gebeurt doordat de healer via de voeten energie door het hele lichaam stuurt richting de kruin. Vervolgens worden de chakra’s met elkaar verbonden door de energie via de beide chakra’s te sturen, bijvoorbeeld de enkelchakra en de kniechakra. Zo worden ook eventuele blokkades opgeheven.Blokkades en energietekorten


Als bijvoorbeeld een chakra geblokkeerd is, wordt de energietoevoer ook geblokkeerd. Wanneer dit het geval is kan de energie niet doorstromen, en ontstaat er een tekort waarbij op die plek op langere termijn zelfs een fysiek probleem kan ontstaan. Als er een fysiek probleem is, bijvoorbeeld door een sportblessure of een ander ongelukje, dan zit de blokkade er al en is dat meetbaar met de pendel of met de hand. Omdat de handen van de healer extra gevoelig zijn, worden de blokkades vaak als koude plekken ervaren of, als er een chakra beschadigd is, als te warm. Ook 'weet' of 'voelt' de healer mogelijk de oorzaak van een lichamelijke of emotionele klacht.Chakra's en auralagen

De zeven hoofdchakra's hebben elk een eigen kleur. Door met deze kleuren te werken is het effect des te groter en kan de healer de chakra’s met behulp van deze kleuren openen. Als alle chakra's zijn behandeld, worden de zeven energielagen, ook auralagen genoemd, weer opgeladen. Deze energie of auralagen staan elk in verbinding met een chakra, dus de eerste chakra met de eerste auralaag enz. De zeven auralagen staan via de chakra’s in verbinding met het fysieke lichaam. Door de uitwisseling van energie door de chakra’s met het fysieke lichaam wordt het energietekort daar aangevuld, en kan de genezing van het fysieke lichaam plaats vinden.

Het opladen van de auralagen is dus belangrijk in het behandelingsproces. Ook wordt het energielichaam energetisch grondig schoongemaakt waarbij alle negatieve energie wordt verwijderd. Als alle auralagen zijn behandeld en opgeladen is de vorm van de aura weer mooi rond (ovaal) en helder van kleur en is de healing klaar. Er volgt nog een kort gesprek waarbij de cliënt zijn/haar ervaringen tijdens de healing kan weergeven zoals beelden en/of fysieke ervaringen.Overleg & praktische zaken


In overleg met de cliënt wordt het aantal sessies afgesproken; hoeveel hangt af van de problemen en de behoefte van de cliënt. Twee tot acht behandelingen is gemiddeld voldoende bij de meeste cliënten.

Voor uitgebreidere informatie of een afspraak kun je mij mailen ik zie uw reactie graag tegemoet.


info@maryvandersluis.com